Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών - Περιφερειακή Ένωση Β/Δ Ελλάδος | τηλ: 26510.76272

Ανακοίνωση –ενημέρωση της Κεντρικής Διοίκησης για την αναβολή των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου 2021 εξετάζοντας σοβαρά και υπεύθυνα τις νομικές, πρακτικές και συνδικαλιστικές πλευρές και τις συνέπειες των εκλογών της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε καταρχάς την αναβολή επ’ αόριστον των αρχαιρεσιών για όλα τα καταστατικά όργανα, κεντρικά, περιφερειακά και αντιπροσώπευση στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών. Η Διοίκηση επίσης, δεσμεύτηκε ότι εντός του μηνός με νέα απόφασή της θα προσδιορίσει την ημερομηνία των νέων εκλογών, εκτός εάν αυτή στο μεταξύ προκύψει από διάταξη νόμου που θα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο σ’αυτό το διάστημα από τον αρμόδιο Υπουργό.
Μετά από αυτές τις αποφάσεις θα πρέπει να διακοπούν όλες οι προσπάθειες και δράσεις για την προετοιμασία των εκλογών, εκτός από την ολοκλήρωση της εκτύπωσης των ψηφοδελτίων, τα οποία θα ασφαλιστούν σε κατάλληλο χώρο.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Τ.

Ο Πρόεδρος Ηλίας Μαργιόλας
Ο Γενικός Γραμματέας  Δημήτριος Σηφάκης

Σχετικά άρθρα

Απαλλαγή τελών ταξινόμησης και τελών κυκλοφορίας για τα άτομα με οπτική αναπηρία με συνολικό ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με την απόφαση 1235 από την εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αριθμό φύλλου 5083, Τεύχος Β’, από τις 04/11/2021 τα ενδιαφερόμενα μέλη για την απαλλαγή των τελών ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας από τον νόμο […]

Συμμετοχή στην εκπομπή “Θέσεις και απόψεις” του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης

Την περασμένη Παρασκευή 15 του μήνα, με αφορμή τη διεθνή μέρα του λευκού μπαστουνιού, δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης, για να μιλήσουμε ζωντανά για την τόσο σημαντική αυτή μέρα. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την εκπομπή «Θέσεις και […]