Δεύτερη Λέσχη Ανάγνωσης

Την Τετάρτη 27η Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γραφείο του Συνδέσμου στα Ιωάννινα, η δεύτερη λέσχη ανάγνωσης της Περιφερειακής. Το βιβλίο που συζητήθηκε αυτή τη φορά ήταν «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» της Gilliam Flynn.

Η κουβέντα που στράφηκε τόσο στη διερεύνηση των βασικών αρχών του είδους αυτού του μυθιστορήματος όσο και στα κοινωνικά θέματα που θίγονται μέσα από τις σελίδες του κύλησε αβίαστα και σε ζεστό κλίμα, με χαμόγελο και κριτικό πνεύμα.

Τη λέσχη στήριξαν με τη θερμή τους παρουσία και τις ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό οι ακόλουθες:

Αναστασία Γεωργίου, μέλος της Περιφερειακής, Βικτώρια Εξάρχου, μέλος της Περιφερειακής, Αλεξάνδρα Ηλιάκη, φίλη της Περιφερειακής, Γεωργία Λαδιά, μέλος της Περιφερειακής, Γιώτα Πάνου, εκπαιδεύτρια κινητικότητας και Προσανατολισμού στην Περιφερειακή Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Δώρα Τζαβίδη, μέλος της Περιφερειακής, κι Έλενα Τσουκανέλη, μέλος της Περιφερειακής.

Πρόθεση μας είναι πολύ σύντομα να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε τη δράση με συζητήσεις δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά και για άλλα πανέμορφα βιβλία, αφού μέσα από την επικοινωνία όλα αποκτούν ακόμη ζωηρότερα χρώματα.