Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών - Περιφερειακή Ένωση Β/Δ Ελλάδος | τηλ: 26510.76272

Λίγα λόγια για την ετήσια Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής

22-3-22-1Την Κυριακή 20 Μαρτίου, νωρίς το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αλέξιος», η ετήσια Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ανάγκη όλων για συναναστροφή κι αλληλεπίδραση είναι γνωστή, κι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που  έστω και κάτω από τις παρατεταμένα δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με παλιούς και νέους φίλους, και να ανταλλάξουμε μαζί τους απόψεις για τα τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν όλους. Όπως προβλέπει η διαδικασία, συζητήθηκαν εκτενώς τα πεπραγμένα της Δ.Ε. για την προηγούμενη χρονιά, με την έμφαση να δίνεται ταυτοχρόνως, τόσο στις δυνατότητες αξιοποίησης του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών, όσο και στα προβλήματα που προκύπτουν στους διάφορους τομείς της καθημερινότητας. Το κλίμα ήταν ζεστό και φιλικό, και οι προτάσεις που διατυπώθηκαν από όλους για την κάλυψη των προαναφερθέντων αναγκών, ήταν γόνιμες και παραγωγικές, όπως συμβαίνει πάντα στις περιπτώσεις αυτές.

22-3-22-2Αποτελεί ευχή όλων να μπορέσουμε να συναντηθούμε σύντομα ξανά, για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος:  Σιώτος Απόστολος

Η Γενική Γραμματέας:  Σταύρου Έλενα

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νομαρχιακού Σωματείο ΑΜΕΑ Αρταίων

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου παρευρεθήκαμε σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νομαρχιακού Αρταίων. Με χαρά αποφασίσαμε να γίνουμε συνδιοργανωτές  της εκδήλωσης αυτής ακριβώς για το ωραίο μήνυμα της πρόσκλησης «Η ισχύς εν […]

Συμμετοχή της Περιφερειακής μας στο διαδικτυακό σεμινάριο “ΑΚΟΥΩ-ΑΓΓΙΖΩ-ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ” του Οικομουσείου Ζαγορίου

Το Οικομουσείο Ζαγορίου, με έδρα τα Άνω Πεδινά Ζαγορίου, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του πολιτικής για το έτος 2020 – 2021, διοργανώνει διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο σχετικά με το μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Ακούω – Αγγίζω – Αισθάνομαι» για ανθρώπους με προβλήματα όρασης […]