Λίγα λόγια για την πρώτη λέσχη ανάγνωσης της Περιφερειακής

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, , με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε στο κεντρικό γραφείο της Περιφερειακής στα Ιωάννινα, την πρώτη λέσχη ανάγνωσης. Η δράση που απευθυνόταν κυρίως στα μέλη της Περιφερειακής, οργανώθηκε και συντονίστηκε από τη Γενική Γραμματέα, δε θα μπορούσε ωστόσο να υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη αρωγή και στήριξη του Προέδρου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη τόσο δια ζώσης όσο και ηλεκτρονικά.

Το βιβλίο που συζητήθηκε ήταν «Το δωμάτιο με τις πεταλούδες» της αείμνηστης κι αγαπημένης Lucinda Riley, που μπορεί να το βρει κανείς ηχογραφημένο στον Όμηρο, από τον Ηρακλή Στρούγγη.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα σε πολύ ζεστό κλίμα, και μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις όχι μόνο γύρω από το βιβλίο και τη λογοτεχνία γενικότερα, αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής, πολλά από τα οποία αναδείχθηκαν μέσα από τις σελίδες του συγκεκριμένου αυτού μυθιστορήματος.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι αγκάλιασαν από την αρχή την ιδέα αυτή, δίνοντας μας την ευκαιρία να περάσουμε μερικές όμορφες και ξεχωριστές ώρες.
Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία να το επαναλάβουμε με κάποιο άλλο βιβλίο, και πως τη φορά αυτή, η συντροφιά μας θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη!