Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών - Περιφερειακή Ένωση Β/Δ Ελλάδος | τηλ: 26510.76272

Πρόσκληση προς τα μέλη στις αρχαιρεσίες – εκλογές.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Διοικούσα Επιτροπή στη συνεδρίασή της στις 28 Απριλίου 2022 προκήρυξε αρχαιρεσίες – εκλογές για τις 29  Μαΐου  2022 ημέρα Κυριακή, για την εκλογή Διοικούσας και Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντίστοιχων οργάνων της Κεντρικής Διοίκησης, καθώς και την εκλογή αντιπροσώπων στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.)

Κατά το ισχύον καταστατικό η ψηφοφορία θα αρχίσει την 7η πρωινή και θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα στις 19:00 μ.μ.. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτικά και ταμειακώς εντάξει μέλη που είναι γραμμένα 2 ολόκληρους μήνες πριν τις εκλογές και έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Η  ψηφοφορία  θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, οδός Γιοσέφ Ελιγιά 7.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σημειώστε  ότι κατά την προσέλευσή σας στις αρχαιρεσίες πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο ή την κάρτα μέλους του Συνδέσμου. Επιπλέον σημειώνουμε ότι κατά την ημέρα πραγματοποίησης των αρχαιρεσιών θα ακολουθηθούν υποχρεωτικά και αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για τη Δ.Ε. της Π.Ε.Β/Δ.Ε του Π.Σ.Τ.

Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

Σιώτος Απόστολος                      Σταύρου Έλενα

Σχετικά άρθρα

Η 15η Οκτωβρίου έχει παγκοσμίως καθιερωθεί ως η ημέρα εορτασμού του «Λευκού Μπαστουνιού»

Η 15η Οκτωβρίου έχει παγκοσμίως καθιερωθεί ως η ημέρα εορτασμού του «Λευκού Μπαστουνιού», με στόχο τη διάδοση της μεγάλης σημασίας της χρήσης του και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην προσπάθεια των ατόμων με προβλήματα όρασης για μια πιο ανεξάρτητη διαβίωση, […]

Σεμινάρια γραφής Braille διάρκειας 50 ωρών στα Ιωάννινα και στην Άρτα

Κάνουμε γνωστό στους ενδιαφερομένους ότι θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια γραφής Braille διάρκειας 50 ωρών στα Ιωάννινα και στην Άρτα τον Ιανουάριο 2019. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2018, προσκομίζοντας παράλληλα μαζί με την αίτηση […]